Europa Conference League

Μπούργος: «Υποφέραμε γιατί δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας»

Ο Χερμάν Μπούργος τα είχε με την... αστοχία των παικτών του Άρη, παρά τη νίκη επί της Γκόμελ (1-2).

Ο Άρης απέκλεισε την Γκόμελ με δεύτερη νίκη (1-2), αλλά ο Χερμάν Μπούργος είχε παράπονα από τους παίκτες του, κυρίως για το γεγονός ότι ήταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια.

«Σήμερα κυριαρχήσαμε, με πάρα πολλές ευκαιρίες. Όταν δεν μετατρέπεις τις ευκαιρίες σε γκολ, υποφέρεις. Έτσι, και εμείς υποφέραμε», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός που πάντως δήλωσε χαρούμενος για την πρόκριση. «Ναι, φυσικά και είμαι», δήλωσε λακωνικά.

'Όσο για το αν η πρόκριση με δύο νίκες σημαίνει κάτι περισσότερο, αλλά και για τους αγώνες με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον γ' προκριματικό γύρο του Conference League; «Δεν σημαίνουν τίποτα παραπάνω από μια πρόκριση οι νίκες μας. Τώρα θα ξεκουραστούμε και αμέσως μετά θα πιάσουμε τα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε.

‘Οταν ρωτήθηκε για τον Πάπε Σέικ Ντιόπ και το γεγονός ότι τον αντικατέστησε στο 23ο λεπτό είπε: «Δεν ξεχώρισα παίκτες. Για τον ίδιο λόγο έγιναν και οι αλλαγές και στις αρχές του δεύτερου μέρους. Λόγω καρτών. Πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν ότι παίζουν τελικούς, αυτόν τον χαρακτήρα έχει κάθε παιχνίδι και το να αντικρίζεις την κίτρινη κάρτα βάζει σε ρίσκο την ομάδα. Θέλω όμως να γίνει κατανοητό ότι όλες οι αλλαγές έγιναν για τον ίδιο λόγο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x